Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Financiering
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  gesloten
Di:  8.00-18.00u
Wo:  8.00-18.00u
Do:  8.00-20.00u
Vr:  8.00-18.00u
Za:  9.00-16.00u
Zo:  gesloten

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Goos Stam Fietsen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Goos Stam Fietsen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Goos Stam Fietsen worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Goos Stam Fietsen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Goos Stam Fietsen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Goos Stam Fietsen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Goos Stam Fietsen 2018.

Deel het met uw vrienden!